Σχεδιάζοντας την Emma Watson

Η Έμα Γουάτσον είναι μια ταλαντούχα νέα ηθοποιός. Την πρωτοείδαμε στη σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ, στις οποίες έπαιξε και στις οχτώ. Δραστήρια και ενεργή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών με πολλές αναφορές σε διεθνή φόρουμ και γκαλά. Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της μόδας.

Για όποιον θέλει να δοκιμάσει το σχέδιο είτε γενικά να κάνει τα πρώτα βήματα στον μαγικό κόσμο της τέχνης της ζωγραφικής θα δίνω μετά από κάθε σχέδιο μου κάποιες συμβουλές και οδηγίες.

Ας δούμε πρώτα το βίντεο όμως και ας περάσουμε στον σχολιασμό αργότερα.

Σήμερα θα μείνουμε στη σημασία που έχουν αυτά τα «τετραγωνάκια» (που είδατε στα πρώτα λεπτά του βίντεο) στην αρχή της πορείας σας ως επίδοξου ζωγράφου. Σχεδιάζοντας τα τετραγωνάκια πρώτα στο σχέδιο πάνω που θέλετε να φτιάξετε και ύστερα στην λευκή κόλλα χαρτί θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε τις ακριβείς διαστάσεις του έργου. Στη συνέχεια σβήνετε τις αχρείαστες γραμμές και έχετε έτοιμο το περίγραμμα του σκίτσου σας.

Tip: Αριθμήστε τόσο τα κάθετα τετραγωνάκια όσο και τα οριζόντια έτσι ώστε όταν αντιγράφετε το σκίτσο να μην χάσετε το τετράγωνο. Δημιουργήστε συντεταγμένες δηλαδή.

Ελπίζω να σας άρεσε το σχέδιο μου. Ακολουθήστε με στα social media μου για να βλέπετε καθημερινά περισσότερα. Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο YouTube για να μην χάνετε σχέδιο. Μοιραστείτε τα σχέδια μου με τους φίλους σας και γεμίστε τον κόσμο τέχνη. Καλή σας εβδομάδα.

Του Δημήτρη Αμπατζίδη (DimitrisArtGal)


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s