Άποψη: Το ποτήρι ξεχειλίζει

Είναι αγωνιώδης η προσπάθεια του ΚΚΕ να πείσει όσους το εμπιστεύονται ότι δεν συνεργάζεται αριστερά ή αντιμνημονιακά με κανέναν γιατί κανείς δεν είναι «καθαρός» όπως οι ίδιοι .

Πόσο αληθινό είναι αυτό το δόγμα;  Επί εποχής ενωμένης Αριστεράς δόθηκε η άδεια για ραδιοτηλεόραση στην Αριστερά, φυσικά δωρεάν.
Με την διάσπαση του ΚΚΕ όμως  (διαφορά 4 ψήφοι στους 100 περίπου) ο εν λειτουργία σταθμός έμεινε στο κόμμα σαν λάφυρο της πύρειας αυτής νίκης,με αποτέλεσμα να το εκμεταλλεύεται σαν…περιουσιακό στοιχείο,ασχέτως αν ήταν ένα κεκτημένο της εν γένει αριστεράς. Έκτοτε , ο 902 αριστερά στα Fm, αποτέλεσε κομματικό όργανο του ΚΚΕ και δεν έλειψαν οι τηλεδιαφημίσεις για αδυνάτισμα, τηγάνια ,και σόμπες.
Προχθές το..προπύργιο του σοσιαλισμού πουλήθηκε που;
Άγνωστο, όταν γράφονται αυτές οι γραμμές.
Πόσο; Επίσης άγνωστο.
Γιατί; Εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς..Το κόμμα έχει κεσάτια και αφού τα μισθουλάκια και οι συντάξεις των κομματικών στελεχών εξανεμίζονται ΑΡΑ πουλάω στο σύστημα αυτό που οικειοποιήθηκα και δεν με νοιάζει αν ο αγοραστής είναι ακόμα και πρωθυπουργικός φίλος, ή αν ο σταθμός μπορεί να εξελιχθεί και σε αντικομουνιστικό μετερίζι!
Έχει άλλη λογική αυτή η αγοραπωλησία παρά μόνο το ιδίον όφελος; Έχεις κ Κουτσούμπα ηθικό ανάστημα από την γωνιά σου να κρίνεις άλλους; Έχεις συναίσθηση τι ρόλο παίζεις; Έχεις επαφή με αυτά που λες με αυτά που κάνεις; Σαράφης είσαι; Ντροπή για όλους μας οι πράξεις σας, ντροπή σας..
Η πατρίδα από εσάς τι να ελπίζει; Πωλητήριο!
Χρήστος Π, Υπάλληλος ΥΠ.ΕΘ.Α

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s