Αρθρογράφοι

 

Βασίλης ΠαπαγεωργίουΑρχισυντάκτης

11034445_10206348161087075_3205381332067967441_oΜεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Leiden, Ολλανδία. Απόφοιτος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Μέτρον Άριστον. Εκτός από την αρθρογραφία, του αρέσουν επίσης η φιλοσοφία, η πολιτική, η αστρονομία, η μουσική, η μαγειρική, το ποδόσφαιρο, τα ταξίδια και διάφορα άλλα ετερόκλητα πράγματα που τον κάνουν να αναρωτιέται αν είναι διχασμένη προσωπικότητα. Αν έκανε ένα εντελώς διαφορετικό επάγγελμα από αυτό που έχει σπουδάσει, θα ήταν ηθοποιός, αλλά μιλάει γρήγορα, οπότε προτίμησε το γράψιμο.

Δείτε όλα τα άρθρα

Δημήτρης ΑμπατζίδηςΑρχισυντάκτης

11034445_10206348161087075_3205381332067967441_oΕλπίζει μέσα στους επόμενους μήνες να υποχρεωθεί να αλλάξει το βιογραφικό του ώστε να γράφει «απόφοιτος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά». Θα τον βρεις στο Πανεπιστήμιο, ή στο γήπεδο να παίζει ποδόσφαιρο, ή χωμένο μέσα στις ζωγραφιές του, ή επάνω σε μια θεατρική σκηνή να αυτοσχεδιάζει τον ρόλο που αδυνατεί να μάθει, ή βασικά δεν θα τον βρεις γιατί δεν απαντά ποτέ στο κινητό του τηλέφωνο. Σίγουρα όμως θα βρεις δουλειά του στο Μέτρον Άριστον και στο καλλιτεχνικό DimitrisArtGal

Δείτε όλα τα άρθρα

Ελένη ΚεπελιάνΑρθρογράφος

el2

Γλωσσολόγος, ενθουσιώδης εξερευνήτρια της γνώσης, διαρκώς ερωτευμένη με τη Ζωή και τις εκφάνσεις της, αγαπά να ταξιδεύει, καλύπτοντας όχι μόνο χιλιομετρικές, μα και νοητικές αποστάσεις,
με όχημα την τέχνη.Δείτε όλα τα άρθρα

Πέλη ΓαλάνηΑρθρογράφος

Pely_galani
Φοιτήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Φανατική σινεφίλ, με ιδιαίτερη αδυναμία στο γαλλικό κινηματογράφο και τη Χρυσή Εποχή του Hollywood, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τις ταινίες. Λατρεύω επίσης το θέατρο, τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, την ποίηση και τη λογοτεχνία, τις ξένες γλώσσες και τα ταξίδια, ενώ πρόσφατα στις μεγάλες μου αγάπες ήρθε να προστεθεί το αργεντίνικο τάνγκο.

Δείτε όλα τα άρθρα

Δημήτρης ΜακρήςΑρθρογράφος

makris_dimitris
Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην επαρχία, σπούδασε Θεσσαλονίκη και τελικά επέστρεψε εκεί που όλα άρχισαν. Είναι Φιλόλογος αλλά από αυτή την επιστήμη κράτησε μόνο την αγάπη για τα βιβλία και τις τέχνες. Τώρα, προσπαθεί να κουμπώσει όλα όσα τον γεμίζουν στις δεύτερες σπουδές του στο τμήμα Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Αγαπά το θέατρο, τις συναυλίες και τις βόλτες στο χάος της Αθήνας, στιγμές που απαθανατίζει μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Δείτε όλα τα άρθρα

Βάλια ΜπότσηΑρθρογράφος

Valia
Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Λατρεύει τις ξένες γλώσσες, τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τα ταξίδια. Στον ελεύθερο της χρόνο διαβάζει ελληνική και ξενόγλωσση λογοτεχνία, ενώ απολαμβάνει τον ασιατικό κινηματογράφο.Δείτε όλα τα άρθρα

Dean O’SellyΑρθρογράφος

11034445_10206348161087075_3205381332067967441_oΤρελός με την βούλα. Μουσικός, Χαμάλη(ς) και Μπάσκετ με τον Γκάλη. Κάτοχος πτυχίου Register of Guitar Tutors του London College of Music και Barista/Σερβιτόρος για τους «σοβαρούς». Του αρέσει η μουσική (τί λες τώρα), η αρθρογραφία (όλο εκπλήξεις ρε παιδάκι μου), η διδασκαλία, η μαγειρική, οι βόλτες με μηχανές και οι συναυλίες. Θα ‘θέλε να δουλεύει ως Barman γιατί οι άνθρωποι φαίνονται ποιοι πραγματικά είναι την νύχτα και μετά απο κανά δυό ποτά. Στον ελεύθερο χρόνο του παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας και παίζει σε μουσικές σκηνές με την μπάντα του.

Δείτε όλα τα άρθρα

MagdalenΑρθρογράφος

Magdalen
Φοιτήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (στο τμήμα Τουρκικών και σύγχρονων ασιατικών σπουδών) Είναι αυτό το άτομο που έχει στην τσάντα της συνεχώς ένα βιβλίο γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα παρουσιαστεί η ευκαιρία για ανάγνωση. Λατρεύει, επίσης, τις ξένες γλώσσες, την ποίηση, τον κινηματογράφο και την μαγειρική. Φιλοδοξεί να εκδώσει βιβλία, αφού πρώτα αξιωθεί να ολοκληρώσει κάποιο!

Δείτε όλα τα άρθρα